css animation illustration

Terug naar Home

 

Ziet u zichzelf al na een prachtige dag in onze Wedding Suite nagenieten? Voor pasgetrouwden hebben wij een bruidsarrangement beschikbaar waar u bij aankomst wordt ontvangen in een romantische setting op de suite. Een koud flesje bubbels staat naast een gevulde jacuzzi voor u klaar om lekker te kunnen ontspannen.

Na een heerlijke nachtrust als ‘newly weds’ brengen wij u de volgende ochtend graag een uitgebreid ontbijt op de suite, óf, bij mooi weer, op het dakterras met uitzicht op de Grote of Onze Lieve Vrouwen Kerk van Breda. Uiteraard is het mogelijk om wat eerder op de dag foto’s te komen maken in onze Wedding Suite.

 

Schermafbeelding 2015 01 15 om 14.57.14 Schermafbeelding 2015 01 15 om 14.57.34

 

In principe is uw Suite vanaf 15.00 uur beschikbaar maar wij doen graag onze uiterste best om de Suite eventueel eerder voor uw beschikbaar te hebben. Verder is het voor vrienden en familie mogelijk om de Wedding Suite voor u extra voor te bereiden. 

Wenst u in de ochtend samen met uw familie en vrienden te ontbijten? Wij bieden te mogelijkheid om speciaal voor uw gezellschap een ontbijt voor te bereiden. Graag willen wij u verzoeken om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 


Good to know...

Bliss Hotel bruidsarrangement: € 345,00

  • Flesje bubbles op uw suite
  • Gevulde Jacuzzi
  • Extra 'turn down' service
  • Ontbijt op uw suite of dakterras

 

Terug naar Home

 

 

Slider Background
©2014 Bliss Hotel Breda