Terug naar Home


Een ontspannende massage op uw Bliss Hotel suite?

Maak uw verblijf in het Bliss Hotel compleet met een ontspannende massage. In samenwerking met massagepraktijk Chris Peters bieden wij u verschillende massages op uw Bliss Hotel suite. Verwen uzelf en ontspan op één van de meest doeltreffende manieren! 


Relax... 


hoofdmassageHOOFDPIJNMASSAGE
Ruim 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Denk hierbij aan onder andere migraine, clusterhoofdpijn, aangezichtshoofdpijn en nog vele andere. De meeste vormen van hoofdpijn worden veroorzaakt door spanning in een aantal specifieke spiergroepen.


Full Body MassageRUG- NEK- EN SCHOUDERMASSAGE
Tegenwoordig hebben veel mensen klachten bij de nek en schouders, meestal veroorzaakt door een verkeerde werkhouding en stress. Ook kunnen onverwachte veranderingen in je leven deze klachten veroorzaken. De Rug-, Nek- en Schoudermassage is een intensieve massage die ervoor zorg draagt dat deze klachten worden verminderd.

ontspannenKLASSIEKE MASSAGE
Klassieke Massage is een massagevorm waarin zowel de Westerse kennis van gezondheidszorg als de Oosterse filosofie een belangrijke rol spelen. Rugpijn, hoofdpijn, stress, vermoeidheid en weinig energie zijn vaak signalen van overbelasting. Door middel van diverse massagetechnieken wordt invloed uitgeoefend op de huid, spieren en gewrichten. 

 

 

  • 1 uur ontspannende massage naar keuze 
  • op uw Bliss Hotel suite

Bliss massage (1pers.)  € 65,00  

 

Duo massage (2pers.)   € 130,00  

Good to know...

Wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de masseurs. Daarom is het alleen mogelijk dit voor aankomst te reserveren. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte tijd, zodat u zonder stress kunt genieten van een heerlijke massage! 

 

 

Terug naar Home
Slider Background
©2014 Bliss Hotel Breda